AGENDA

Donderdag 6 juni

Tuinverkoop voor het goede doel

10:00 |

De opbrengst is voor de stichting Chris. Deze instelling verleent hulp aan jongeren. http://www.chris.nl/. Op donderdag 6 juni wordt er een tuinverkoop georganiseerd. Allerlei nieuwe en goede gebruikte spullen, zoals bed- en handlinnen, coupons stof, tassen, decoratiemateriaal en vele andere dingen zijn te koop. Locatie tuinverkoop: Groot Verréhof 7 in Tholen van 10.00 tot 12.00 uur.

Zaterdag 8 juni

PJZ Schuurfeest

21:00 |

"PJZ schuurfeest belooft weer een mooi feest te worden". Het jaarlijkse PJZ schuurfeest komt er weer aan en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Zaterdag 8 juni wordt het dak er weer afgeblazen. Het schuurfeest heeft dit jaar een andere locatie, De locatie van dit jaar is Tichelaarsweg nummer 4 in Poortvliet. DJ Peer komt draaien en zorgt voor een uitgebreide lichtshow. De Tichelaarsweg is makkelijk te bereiken met de fiets en auto, er is een fietsenstalling en voor auto's is er ook voldoende parkeergelegenheid. In de nieuwe schuur is er ruimte voor ruim 1000 man, net als vorig jaar hoopt de PJZ weer zoveel feestgangers te mogen ontvangen! Geen 18 = geen alcohol, een identiteitsbewijs is verplicht.

Maandag 10 juni

Landschapsfair de Eendenkooi

12:00 | Stichting Het Zeeuwse Landschap

Op 10 juni tweede pinksterdagmiddag zal er van 12.00 tot 18.00 uur een Landschapsfair worden gehouden bij de eendenkooi van "Stichting Het Zeeuwse Landschap", Noordweg 51 in Anna Jacobapolder. Er zijn kraampjes met mooie producten, workshops, demonstraties, rijtuigritjes en nog veel meer. Voor jong en oud is er veel te zien en te beleven.op deze idyllische plek in de natuur. Toegang is gratis!

Expositie in Holland Huis

13:00 | Kunstkamer Holland Huis

Textiel kunstenares Liesbeth Romeijn exposeert in kunstkamer Holland Huis tot en met 29 juni. Zij maakt sprookjesachtige schilderijen van vilt, draad en stof. Al van jonge leeftijd is zij geïnteresseerd in textiel. Exposeren in de kunstkamer is voor haar een manier om haar werk te laten zien aan een breder publiek. Het is ook min of meer een thuiswedstrijd, Liesbeth Romeijn heeft haar atelier ook in de kunstkamer. Op de meeste dagen dat de expositie open is, zal haar atelier ook te bezichtigen zijn. Kunstkamer Holland Huis, Laban Deurloostaat 28, 4694 BR Scherpenisse.

Dinsdag 11 juni

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis de Stove

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek om 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 11 juni vanuit Dorpshuis De Stove in Stavenisse.