VV Vosmeer organiseert Familiedag

OUD VOSSEMEER - Op 22 juni organiseert V.V. Vosmeer een familiedag op sportpark De Vossenberg, waarbij alle inwoners van Oud-Vossemeer van harte zijn uitgenodigd om deel te nemen of een bezoekje te brengen. Voor de jeugd is er een dansvoorstelling door kinderen uit dansgroep 'Dansen met juf Roos', een voetbalparcours, een penaltybokaal en springkussens.

Voor jeugd vanaf 14 jaar en volwassenen wordt er tevens een stratenvoetbaltoernooi georganiseerd, waarbij tenminste 9 gemengde teams (dames en heren) tegen elkaar zullen strijden om de wisselbokaal. De dag wordt afgesloten met een BBQ.
Inschrijving voor het voetbalparcours (tot 14 jaar), het stratentoernooi (vanaf 14 jaar) en de BBQ (met eigen bijdrage) is vrij voor iedereen. Ook de springkussens zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De familiedag is mede tot stand gekomen door verschillende sponsorbijdrages en met de inzet van een fors aantal vrijwilligers. De penaltybokaaltjes worden per leeftijdscategorie uitgereikt door Paul van Wijnen. Heeft u vragen of wilt u inschrijven? Dit kan via VVVosmeerFamiliedag@gmail.com [l]