Vrijdag 21 juni

Zangavond Hervormde Kerk Stavenisse

19:30 |

DV vrijdag 21 juni zal er een zangavond worden gehouden ten bate van de restauratie van de Hervormde Kerk van Stavenisse. Aanvang 19.30 uur. Medewerking verlenen het Samengesteld Kinderkoor Stavenisse o.l.v. Nico Vlot, en piano Leander Potappel en dwarsfluit Evelien van der Meer en het Christelijk Jongerenkoor Matthanja o.l.v. Marien Stouten, en orgel Rik Melissant. De toegang is vrij en er is collecte voor de restauratie.

Zondag 23 juni

Aangepaste dienst

10:00 | Rehobothkerk

Zondag 23 juni is er in de Rehobothkerk, Westvest 2, te St-Maartensdijk een aangepaste dienst. Deze dienst begint om 10.00u en wordt geleid door ds. J.W. Meeuwissen. Het thema van deze dienst is "De Goede Herder" de liederen worden begeleid op orgel en piano. Na de dienst drinken we koffie/thee/fris.

Dinsdag 25 juni

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis Haestinge

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 25 juni vanuit Dorpshuis Haestinge in Sint Maartensdijk.