AGENDA

Vrijdag 28 juni

Zomeravondconcert Euterpe

19:30 | Brasserie de Zeester

Muziekliefhebbers zijn van harte welkom bij brasserie de Zeester in Scherpenisse op vrijdagavond 28 juni. Dan organiseert muziekvereniging Euterpe het jaarlijkse zomerconcert! De muzikanten brengen een zeer divers programma. Het programma wordt verzorgd door het fanfareorkest onder leiding van Harrie Bosch, de samenspeelgroep onder leiding van Monique de Rooij en de blaaskapel "Dak d'raf". Er zullen tijdens het concert bekende werken ten gehore worden gebracht zoals Copacabana en verschillende medleys van onder andere Disney, André Hazes en Queen. Voor de muzikanten is dit concert de afsluiting van een mooi seizoen en het begin van een welverdiende zomervakantie. Daarnaast is dit concert het eerste moment dat blaaskapel "Dak d´raf" na een periode van rust, weer van zich zal laten horen. Aanvang concert is om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Zaterdag 29 juni

Adriaan Hoek geeft Zomerconcert

14:30 | RK kerk

Kenners van de Thoolse Zomerconcerten weten dat bijna elk jaar een plaatsje is ingeruimd voor een orgelconcert door de vermaarde top-organist van Zeeuwse bodem Adriaan Hoek. Ook dit jaar zal hij spelen op het Van Dam-orgel van de Grote Kerk en Tholen. Het concert is op zaterdagmiddag 29 juni van 14.30 tot 15.00 uur. Binnen de serie Zomerconcerten is dit het eerste van drie orgelconcerten, de volgende zullen plaatsvinden op 13 juli door Jan van der Male, en op 17 augustus door Vincent de Ridder. Een buitenkans voor de Thoolse muziekliefhebber! Een toegankelijk, sfeervol en kwalitatief hoogstaand concert op een zomer zaterdagmiddag. Het concert vindt plaats in de koorkerk van de Grote Kerk van Tholen. Aanvang van het concert is 14.30 uur en de toegang is gratis.

Maandag 1 juli

FNV inloop spreekuur

19:00 | Partycentrum de Haestinge

Elke eerst maandag van de maand houdt het FNV inloop spreekuur van 19.00-20.00 uur in Haestinge, Sportlaan 2D, Sint Maartensdijk. Voor meer info: Leen Oostdijk, 06-43770865.