AGENDA

Woensdag 21 augustus

Hart voor Vosmeer

9:45 | Gereformeerde kerk

Ook in de vakantie is er elke derde woensdag van de maand een inloopochtend in de zaal achter de Gereformeerde Kerk, Hofstraat 21, in Oud-Vossemeer. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar en iedereen is hartelijk welkom om wat te komen drinken, een praatje te maken etc. Voor de kinderen is er limonade en speelgoed. De eerstvolgende keer is woensdag 21 augustus a.s.

Zaterdag 24 augustus

Excursie

14:00 | Uitkijktoren Philipsdam

Excursie door Natuurvereniging Tholen op de Plaat van de Vliet. Langs de oostkant van de Philipsdam ligt een vrij jong natuurgebied met kalkrijke duinvalleien. Het wordt beheerd door Het Zeeuws Landschap en is gewoonlijk niet toegankelijk. Zaterdag 24 augustus is er een excursie van 14.00 uur tot 17.00 uur. Ter plekke kun je kiezen om mee te gaan met de vogelgids of met de plantenkenner. Verzamelpunt is de parkeerplaats bij de uitkijktoren langs de Philipsdam. Graag aanmelden voor 22 augustus bij secretaris@natutholen.nl.

Dinsdag 27 augustus

Recreatief en senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis Haestinge

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 27 augustus Dorpshuis Haestinge in Sint Maartensdijk.