Bibliotheek viert vernieuwing met een mooie actie

OUD-VOSSEMEER - De Bieb in de buurt van Oud-Vossemeer aan de Bou Kooijmanstraat 52a is geheel vernieuwd met een mooi actueel aanbod en een nieuwe indeling. Om dit te vieren mogen klanten uit Oud-Vossemeer 1 jaar lang gratis kennismaken met alle diensten van Bibliotheek Oosterschelde.


Kom in de actiemaand september naar de Bieb in de buurt Oud-Vossemeer en ontvang een gratis proefpas voor 1 jaar. Met deze gratis proefpas kunnen klanten onder andere; één jaar lang onbeperkt lenen, ontvangen altijd korting op activiteiten & cursussen van alle Zeeuwse Bibliotheken, lenen, reserveren én inleveren in alle Zeeuwse Bibliotheken waaronder Oud-Vossemeer. Ook krijgen klanten toegang tot een fysieke & digitale collectie met meer dan 2 miljoen materialen. Met de gratis proefpas kunnen er tevens e-books, luisterboeken en dvd’s geleend worden en dat alles boetevrij.

Als extraatje ontvangen klanten bij hun eerste bezoek een bibliotheektas cadeau. Deze gratis proefpas geldt exclusief voor inwoners van Oud-Vossemeer.

De openingstijden van de Bieb in de buurt Oud-Vossemeer zijn: dinsdag 14:00-16:30 uur, donderdag 14:00-16:30 uur en 19:00-20:00 uur.

Meer informatie via www.bibliotheekoosterschelde.nl[l]