Kaartverkoop Women In Rock Festival 2019 gestart!

THOLEN - Op zaterdag 5 oktober zal, na 7 jaar afwezigheid, het unieke "Women In Rock Festival” plaats vinden; het festival wat de nadruk legt op zangeressen en vrouwelijke muzikanten; Girl-power! Als locatie is weer de feestzaal van Sporthal Meulvliet te Tholen gekozen. Het festival opent om 19.00 uur. De voorverkoop is reeds gestart.

Deze editie wordt een gevarieerd avondprogramma met zes bands. Maar niet van mindere kwaliteit, sterker nog; deze editie brengt alleen maar kwalitatief hoogstaande bands op de planken. In tegenstelling tot vroegere jaren hebben we geprobeerd om dit jaar iets breder te programmeren in muzieksoort. Zo richt de organisatie zich op een wat breder publiek. De vastgelegde bands komen uit Denemarken en Nederland, waarvan één uit Sint-Annaland.

De volgende bands zijn gecontracteerd voor het Women In Rock Festival 2019; GORS; (Female Fronted Classic Rock covers) - Middelharnis; Drive By Wire; (Psychedelic Stonerrock / Desert Rock) - Deventer;
The Dirty Denims; (Happy Hardrock) - Eindhoven; Rock Solid; (Rock Covers) - Sint Annaland; Grave Dohls; (Female Fronted Foo Fighters/Nirvana Tribute) - Leiden; Forever Still; (Alternative Metal) - Denemarken.

De voorverkoop voor het "Women In Rock" Festival is gestart per 1 september. Voorverkoop-adressen zijn o.a; Meulvliet - Tholen, Waterput - Bergen op Zoom, De Ontmoetingswinkel - Steenbergen, Café An De Sloove - Sint-Annaland. Voor een volledig overzicht van de voorverkoopadressen kun je kijken op de Facebook-pagina van Women In Rock. De tickets zijn overigens ook online te bestellen via onze digitale ticketshop. Meer informatie is te vinden op https://www.facebook.com/WIR2019/ [l]