28 september Burendag bij Activiteiten Comité Poortvliet

POORTVLIET - Het Activiteiten Comité Poortvliet organiseert op 28 september een Burendag. Tevens zijn er de komende maanden nog meer najaarsactiviteiten.

Zaterdag 28 september organiseren wij voor jong en oud een gezellige Burendag in de grote zaal van ‘t Oude Raed’uus van 12.30 tot 15.00 uur. Naast een bingo met leuke prijzen gaan we met alle aanwezigen ook genieten van heerlijke pannenkoeken.
Inschrijven kan via de huis-aan-huis-flyer of via onze website www.activiteitencomitepoortvliet.nl

Lichtjesoptocht
Evenals vorig jaar hebben we er voor gekozen om de lampionnen te vervangen door veilige foam-led-sticks en die worden weer gebruikt tijdens de lichtjesoptocht op vrijdag 25 oktober 2019. De kinderen die zich opgeven krijgen de foam-led-stick uiteraard gratis en als ouders hun kinderen tijdens de met muziek ondersteunde optocht willen begeleiden met een foam-led-stick dan kunnen zij die bestellen.
Inschrijven kan binnenkort via de scholen en ook via onze website www.activiteitencomitepoortvliet.nl

Intocht Sint Nicolaas
De tourpiet van de Sint heeft ons gemaild en beloofd dat de Sint met zijn grote gevolg Poortvliet zal aandoen op zijn reis door Zeeland.
Hij heeft in zijn agenda ruimte gevonden om op zaterdag 30 november rond 14.00 uur (het precieze tijdstip horen we nog van de tourpiet) in Poortvliet te zijn met Pieten en een muziekkorps.
Alle informatie over onze activiteiten vindt u op onze website www.activiteitencomitepoortvliet.nl en/of onze Facebook www.facebook.com/activiteitencomitepoortvliet [l]