AGENDA

Dinsdag 10 september

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Café De Hoop

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek om 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 10 september vanuit cafe De Hoop in Sint Annaland.

Donderdag 12 september

Tuinverkoop

10:00 |

Op donderdag 12 september wordt voor de laatste keer een tuinverkoop georganiseerd. Allerlei nieuwe en goede gebruikte spullen, keuken- en , tafelserviesgoed, zoals pannen, bestek, servies, glazen, schalen, karaffen enz. En nog veel meer. De opbrengst is weer voor de stichting Chris. Deze instelling verleent hulp aan jongeren. http://www.chris.nl Locatie tuinverkoop: Groot Verréhof 7 in Tholen van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen van harte welkom.

Zaterdag 14 september

Oliebollenverkoop Euterpe

9:00 | Markt

Liefhebbers van oliebollen kunnen zaterdag 14 september terecht op de Markt in Sint-Maartensdijk. De muziekvereniging Euterpe bakt en verkoopt vanaf 9.00 uur heerlijke, verse oliebollen. De oliebollenverkoop is één van de acties die de muziekvereniging organiseert om financiële steun te krijgen voor de jaarlijkse kosten die worden gemaakt. Wilt u muziekvereniging Euterpe steunen én lekkere oliebollen eten? Dan is de Markt in Sint-Maartensdijk vanaf 9.00 uur de plaats om te zijn.

Concert Liquorice Stick

14:30 | RK kerk

Zaterdag 14 september zal Liquorice Stick klarinetkwartet, wat al vele malen een optreden heeft verzorgd voor de Stichting Zomerconcerten Tholen, een concert geven. Zij bestaan uit vier ervaren muzikanten en speelt klarinetmuziek in zeer verschillende stijlen. De blazers, Riet Schlee op basklarinet, Carine van der Spuij, Lian van Oosterhout en Ger van den Kerkhof alle drie op besklarinet laten zowel klassieke als swingende klanken horen. Ervaring en regelmatige repetities zorgen ervoor dat er op goed niveau gespeeld wordt. Muziek zal ten gehore worden gebracht van o.a. Gershwin, Sears, Delibes, Bartok en Thompson. Laat u verassen en laat u mee slepen door Liquorice Stick voor een muzikale belevenis. Aanvang 14.30, locatie RK kerk, Markt te Tholen.