AGENDA

Woensdag 18 september

Hart voor Vosmeer

9:45 | Gereformeerde kerk

Elke derde woensdag van de maand is er een inloopochtend in de zaal achter de Gereformeerde Kerk, Hofstraat 21, in Oud-Vossemeer. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar en iedereen is hartelijk welkom om wat te komen drinken, een praatje te maken etc. Voor de kinderen is er limonade en speelgoed. De eerstvolgende keer is woensdag 18 september.

Vrijdag 20 september

Lampionnenoptocht

19:30 | Dorpshuis de Wimpel

Muziekvereniging Concordia Sint Philipsland hoopt op 20 september a.s. om half acht weer heel veel kinderen te zien tijdens de jaarlijkse lampionnenoptocht. We starten om half 8 vanaf de Wimpel, en vanaf 19.00 uur kun je een lampion met lampje kopen of een losse lampion.

Zaterdag 21 september

Speeldag Speeltuinvereniging Vrij en Blij

10:00 | Speeltuin Vrij en Blij

Speeltuinvereniging Vrij en Blij organiseert zaterdag 21 september haar jaarlijkse speeldag voor alle kindjes uit de regio. Naast de vaste speeltoestellen kunnen de kinderen zich o.a. vermaken op een springkussen of draaimolentje. Voor de lekkere trek wordt gezorgd! De speeldag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Fancy-Fair Sint Maartensdijk

13:00 | Juliana van Stolbergschool

Zaterdagmiddag 21 september van 13.00 tot 16.00 uur is er de jaarlijkse Rommelmarkt/Fancy-Fair op het terrein van de Juliana van Stolbergschool aan de Oosterscheldestraat. Er zijn kramen met allerlei tweedehands spullen, ook boeken en kinderkleding. Men kan er gezellig koffiedrinken met iets lekkers. Verder zijn er spelletjes voor jong en oud, een knutseltafel, envelop trekken, kaarten, appels en peren enz. Vanaf 's morgens 9.30 uur zijn er al heerlijke oliebollen te koop.

Dinsdag 24 september

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis Haestinge

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 24 september Dorpshuis Haestinge in Sint Maartensdijk.

Woensdag 25 september

Verkoping

14:00 |

Op woensdagmiddag 25 september organiseert de vrouwenvereniging een verkoping in het verenigingsgebouw, Schoolstraat 2 te Scherpenisse van 2 uur tot half 5. Er is kinder- en dameskleding, textiel en beenmode, stoffen, haak- en breigaren, kaarten, hoeden, brood-bakmixen en snoep. De opbrengst is voor de kerk, hartelijk welkom.