Seniorweb start weer met computerlessen

THOLEN - Wilt u ook meer kunnen doen met uw tablet of computer? Zoals uw foto's bewerken en er een fotoalbum van maken, veilig winkelen op internet, omgaan met WhatsApp, e-mailen of facebooken? U leert het in Sint-Maartensdijk en in St-Annaland.

Op 15 oktober is de start in zorgcentrum De Schutse in St-Annaland en in Maartenshof 8 in St.-Maartensdijk begint het weer vanaf 23 september.
Leercentrum is aangesloten bij Seniorweb. Omdat we hoofdzakelijk ouderen als cursisten hebben beginnen we heel eenvoudig, enige voorkennis is niet nodig, wel het bezit van een laptop. In de meeste gevallen wordt op een groot beeldscherm eerst voorgedaan hoe u het kunt doen, daarna kunt u zelf aan de slag. Er is hulp aanwezig van een aantal enthousiaste vrijwilligers. U kunt natuurlijk ook altijd eens bij ons langskomen om te zien hoe wij lesgeven.


St.-Annaland
In totaal zijn er elke dinsdag tien lessen van 9.15 tot 10.30 uur voor de beginners. Om 10.45 uur start de les computeren voor gevorderden, waar we ingaan op vragen. De laatste les is op maandag, 16 december. Is uw belangstelling gewekt kunt u contact opnemen met Tanny Keur, tel 653247.

St.-Maartensdijk
De lessen op maandagochtend en woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. Het computerspreekuur op de eerste maandag van de maand is gratis, daar is er ruimte voor uw vragen. Onze lessen en cursussen beginnen weer vanaf 23 september. Meer informatie via: https://seniorwebtholen.nl - Ben te Kulve: apenstaartjemaartenshof@outlook.com, 0166-662130. [l]