Reis mee naar de ruimte.
Reis mee naar de ruimte.

Reis mee met de Kinderboekenweek in de Bibliotheek

THOLEN - Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek met het thema Reis mee. De Bibliotheek Oosterschelde organiseert rondom en tijdens de Kinderboekenweek geweldige activiteiten voor alle kinderen, van 0 tot en met 12 jaar.

Tijdens de Kinderboekenweek zijn er in veel vestigingen speciale tafels samengesteld met boeken over het thema Reis Mee. De Bibliotheek is extra gezellig in oktober dus kom een kijkje nemen bij de activiteiten of kies een leuk boek.

Programma
Voorleesfeest: Beleef samen met je (klein)kind 4-4 jaar een klein uurtje interactief voorlezen vol beweging, samen zingen en creatief bezig zijn rondom het versjesboek ‘De Boekenbus’. Op 7 oktober in Bieb in de buurt Sint-Maartensdijk.
Kindervoorstelling: Een leuke kindervoorstelling, Het nieuws van gisteren: 6+, waarin onze geschiedenis op een unieke manier tot leven wordt gewekt. Met behulp van pop-up en projectie wordt een levensgrote tv studio gecreëerd en maak je een reis door de tijd. Op 16 oktober in dorpshuis De Vossenkuil.
Aanmelden voor de activiteiten is noodzakelijk en kan via: www.bibliotheekoosterschelde.nl/kbw

Codewoord
Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen vanaf 23 september in meerdere vestigingen het gratis spel ‘Codewoord’ spelen op een computer. Kom met je vriend of vriendin naar de bieb, speur in de boeken voor de goede antwoorden en speel de online quiz. Na de Kinderboekenweek wordt er gekeken wie er gewonnen hebben. [l]