THOLEN - Vintage is hot en je kunt gerust trots zijn op een tweedehands aankoop. Maar kringlopen is vooral gewoon leuk. De kringloopwinkels bezorgen jou graag een 100% Kringloopwinkelervaring. Kom langs en ontdek het zelf in kringloopwinkel OverThollig in Tholen.

Het mooie is: je hoeft niet te wachten op de nieuwe collectie, want het aanbod in de winkel wisselt voortdurend. In een kringloopwinkel kun je lekker struinen op zoek naar kleding of iets voor je huis. Misschien vind je wel net dat ene kastje voor weinig geld, speelgoed voor je kleine, of die borden die je oma ook had.

De Nationale Kringloopdag wordt georganiseerd door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en alle 100% Kringloopwinkels. De Nationale Kringloopdag is op iedere eerste zaterdag van oktober, in 2019 op 5 oktober. Dan is het feest bij veel kringloopwinkels in het hele land.

Ook kringloopwinkel OverThollig zet deze dag de deuren wijd open van 09.30 tot 12.30 uur. Om deze dag een extra feestelijk tintje te geven, wordt er 40% korting gegeven op alle artikelen (met uitzondering van de kleding, schoenen en accessoires). Een goed moment dus om eens lekker te gaan kringlopen. Wie weet wat voor schatten je vindt!

Actie

Elke maand is er een speciale actie in de winkel. Oktober (woonmaand) 25% korting op alle meubelen.

Inleveren goederen

Tijdens de openingstijden kunnen naast overtollige goederen ook oud ijzer, koper en metalen ingeleverd worden. Oude kleding, schoenen, textiel en PC's worden ingezameld en gerecycled.

Openingstijden

Zaterdag 5 oktober (nationale kringloopdag) van 09.30 tot 12.30 uur

Elke woensdag van 09.00 tot 11.30 uur

Elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur

Elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 26 oktober is de winkel open van 09.30 – 15.30 uur.

Contact

Voor informatie en aanbieding van goederen kan contact opgenomen worden met 06-25 30 82 34.

Graag tot ziens in onze winkel aan de Postweg 3c, Tholen: www.kringloopwinkeltholen.nl [l]