Feest van herkenning met de Country Trail Band

THOLEN - Drie concerten vol met herkenbare nummers, vooral uit de jaren 60 en 70: dat is de ‘I believe tour’ die de Country Trail Band op 25 oktober in Tholen, op 26 oktober in Alphen aan den Rijn en op 27 oktober in Maarssenbroek brengt. Voor gospelliefhebbers zal het een verrassende ervaring zijn en een mooie gelegenheid om vrienden en familie mee te nemen die anders niet zo snel naar een gospelconcert gaan.

De Country Trail Band bestaat bijna 35 jaar en is daarmee een van de langst bestaande gospelbands van ons land. De groep borrelt nog van creativiteit en zoekt steeds naar nieuwe muzikale wegen om mensen te vertellen over Gods liefde.

Tijdens de tour in oktober speelt de Country Trail Band nummers van het nieuwe album ‘I believe’, dat vooral grote internationale hits bevat. Daar zijn pure gospelsongs bij zoals By the rivers of Babylon, Turn turn turn, Go like Elijah, Morning has broken en O happy day. Maar ook songs die door hun tekst of thema een link hebben met de gospel zoals You’ve got a friend, Blowing in the wind, You never walk alone en Bridge over troubled water.

Blij gevoel

De concerten zullen een feest van herkenning zijn met prachtige nummers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Het doel is dat mensen naar huis gaan met een blij gevoel door al die bekende songs, maar ook door het besef dat er een God is die van hen houdt.

Plaatsen en data

De gegevens voor de concerten zijn:

Vrijdag 25 oktober, De Oesterschelp, Lindhoutstraat 1a, Tholen, aanvang 19.30 uur.

Zaterdag 26 oktober, Het Kruispunt, Van Nesstraat 2, Alphen aan den Rijn, aanvang 19.30 uur.

Zondag 27 oktober, De Ark Duivenkamp 844, 3607 WG Maarssenbroek aanvang 19.30 uur.

De toegang is vrij. Er wordt een collecte gehouden voor het bestrijden van de onkosten. Reserveer je plaats via www.eventsforchrist.nl of 0297-237172. [l]