Luisterliedjes in de Kunstkamer
Luisterliedjes in de Kunstkamer Foto:

AGENDA

Woensdag 16 oktober

Hart voor Vosmeer

9:45 | Gereformeerde kerk

Elke derde woensdag van de maand is er een inloopochtend in de zaal achter de Gereformeerde Kerk, Hofstraat 21, in Oud-Vossemeer. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar en iedereen is hartelijk welkom om wat te komen drinken, een praatje te maken etc. Voor de kinderen is er limonade en speelgoed. De eerstvolgende keer is woensdag 16 oktober a.s.

Donderdag 17 oktober

Sneldamtoernooi

13:30 | Dorpshuis de Wimpel

Donderdag 17 oktober organiseert damclub DSVF een Sneldamtoernooi in de Wimpel in St. Philipsland. Iedereen die (nog)weleens damt wordt hierbij uitgenodigd. Ook is het mogelijk om op onze clubavond eens een partij te komen spelen. U bent op dinsdag welkom om 19.30 uur. Aanvang is om 13.30 en duurt tot ca. 17.00 uur. Graag even van tevoren aanmelden via ajslager@zeelandnet.nl of tel. 0166663764.

Vrijdag 18 oktober

Dia klankbeeld avond

19:30 | De Meulvliet

Op DV 18 oktober is er een unieke dia klankbeeld avond. U wordt meegenomen door Rien Mouw voor een boeiende tocht, over de Veluwe met zijn zandverstuivingen, jaargetijden, dieren, een portret over oud Veluwenaren in beeld en geluid. Deze unieke avond mag u niet missen. De avond word gehouden in de Meulvliet aan de Zoekweg te Tholen en begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden voor deze avond noodzakelijk t/m 15 oktober per mail: actieswoordendaadtholen.nl of tel: 0166-610054.

Zaterdag 19 oktober

Luisterliedjes

20:30 | Kunstkamer Holland Huis

Bijzondere muzikale formaties hoeven niet van ver te komen. Chris & Anke wonen beiden op ongeveer roepafstand van de Kunstkamer. Jarenlange gitaar- gecombineerd met jarenlange zangervaring. Anke begon teksten te schrijven op de vele melodielijnen die Chris in de loop van de jaren geschreven en bewaard had en zo ontstonden prachtige ingetogen luisterliedjes die ook nog eens geweldig klinken in een intieme setting. Zaterdag 19 oktober kunt u hun repertoire komen beluisteren in De Kunstkamer te Scherpenisse. Aanvang 20.30u.

Dinsdag 22 oktober

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis de Stove

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek om 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 22 oktober vanuit Dorpshuis De Stove in Stavenisse.