Bevrijdingsconcert

SINT-ANNALAND - In het najaar van 1944 werd zuid Nederland bevrijd vanonder het Duitse juk. Boven de grote rivieren volgde nog een half jaar bezetting met een afschuwelijke hongerwinter. Het heugelijke feit dat o.a. Zeeland nu 75 jaar bevrijd is willen we herdenken op zaterdag 26 oktober door middel van een bevrijdingsconcert dat gehouden word in de Hervormde Kerk van St Annaland.

Het plaatselijke mannenkoor Door Eendracht verbonden o.l.v. Jan Luteijn organiseert dit bevrijdingsconcert en heeft voor deze avond uitgenodigd het Christelijk mannenkoor Ouddorp o.l.v. Dinant Struik. Verder werken mee pianist Cornelis den Ouden, trompettist Frank Zuidijk en de organisten Willem de Boer en Leen Heijboer. De beide koren voeren op deze avond speciale liederen uit die gericht zijn op de bevrijding. Ook de samenzang is volledig gericht op de bevrijding met vele vaderlandsliederen waarbij de bezoekers ruim aan hun trekken zullen komen.

Aanvang 19.30 uur. Kerk open 19.00 uur. Collecte bij de uitgang voor bestrijding van de onkosten. Beleefd aanbevolen! [l]