6e Biljartmarathon voor het goede doel

BERGEN OP ZOOM - Biljartvereniging SVW van café de Ponderosa houdt op vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober een biljartmarathon van 50 uur op 4 biljarts ten bate van het goede doel.

Alle leden van de vereniging gaan in totaal 50 uur lang biljarten voor Vrienden van Hospice de Markies. Het is de wens van velen om thuis te kunnen sterven. Thuis, te midden van de mensen die hen lief zijn en in een omgeving die vertrouwd is. Om tal van redenen is het soms niet mogelijk om die wens in vervulling te laten gaan. Voor hen is er Hospice De Markies. Een gewoon huis, in een gewone straat in Bergen op Zoom, midden in de samenleving.

Voor een uur te komen biljarten tegen één van onze leden sponsort U al het goede doel. Een uur biljarten kost € 7,50. Het geld gaat direct naar het goede doel. Opgeven voor bepaalde tijden kan bij café de Ponderosa, maar u mag ook zo binnenlopen om te kijken of er een nog een plekje vrij is.

Naast het biljarten zijn er tal van andere activiteiten gericht op het sponsoren voor het goede doel zoals een grote doorlopende loterij (meer dan 600 prijzen), een rad, veilingen van leuke spullen enz.

Daarnaast zal er het gehele weekend muziek zijn. De opening van het weekend is vrijdag 25 oktober om 14.00 uur en de sluiting (met uitreiking van het behaalde bedrag) is op zondag 26 oktober om 17.00 uur. Hopelijk mogen we U begroeten om zo ons goede doel te steunen.

Inschrijven en info: Jean Paul Rens, tel. 0164-230508 of cafeponderosa@kpnmail.nl. [l]