Regiokampioenschappen Individueel springen en Micro Teamgym

THOLEN - Zaterdag 26 oktober organiseert Gymvereniging Olympia Tholen in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie de regio kampioenschappen Individueel springen en Micro Teamgym. Deze wedstrijden worden georganiseerd in de Meuvliet in Tholen.

Deelnemers komen onder andere uit Bergen op Zoom, Lage Zwaluwe, Steenbergen, ’s Gravenmoer, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oud Gastel en St. Annaland. Bij het individueel springen zullen de deelnemers sprongen laten zien op de minitrampoline, mintrampoline met pagases, airtumbling en airtrack.

Micro teamgym is een relatief nieuw concept springen. Er wordt gesprongen op twee onderdelen, de airtrack (een vernieuwende vorm van de airtumblingbaan) en de minitrampoline in combinatie met de pegases. Er wordt bij micro teamgym gesprongen op muziek.

Springwedstrijden zijn spectaculaire wedstrijden waar meestal de ‘oh’s en ah’s’ niet van de lucht zijn. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen vanaf 08.15 uur in sport- en gemeenschapscentrum De Meulvliet in Tholen! Om de organisatie van de wedstrijd te kunnen bekostigen, wordt entreegeld gevraagd. [l]