AGENDA

Vrijdag 25 oktober

Lichtjesloop Stavenisse

19:30 | Van de Lck de Clerqplein

Op vrijdag 25 oktober organiseert Tonk! weer een lichtjesloop in Stavenisse. Concordia uit Sint Philipsland zal ook dit jaar de sfeervolle wandeling door het dorp muzikaal begeleiden. De lichtjesloop gaat om 19:30 uur van start op het Van de Leck de Clerqplein. Met de muziek voorop wordt er een route afgelegd door de dorpskern. De wandeling eindigt weer op het Van de Leck de Clerqplein, waar Concordia als afsluiting nog een kort optreden zal geven. Alles wat licht geeft is welkom. Versier een lampion, haal de kerstversiering van zolder en loop gezellig mee!

Zaterdag 26 oktober

Tweedehands Boekenmarkt

13:30 | Ons Huis

Zaterdag 26 oktober houdt de Stichting Ontspanning Gehandicapten haar jaarlijkse tweedehands boekenmarkt. We hebben een groot assortiment aan boeken. De verkoop wordt gehouden in het clubgebouw 'Ons Huis' aan de Langeweg 34 te Scherpenisse. De verkoop is van 13.30 uur tot 16.30 uur. De opbrengst komt ten goede voor de wekelijkse ontspanningsavond voor mensen met een verstandelijke beperking van de Stichting Ontspanning Gehandicapten.

Psalmzangavond

19:30 | RK kerk

Dieren in de Psalmen is het thema van de Psalmzangavond die gehouden zal worden op D.V. zaterdag 26 oktober in de Grote Kerk van Tholen. Deze avond is georganiseerd door Stichting 'De Zeeuwse Parlevinker', de steunstichting van 'De Schutse' in Oud-Vossemeer. Op het programma staan bekende en onbekende Psalmen waarin dieren voor komen. Organist is Dick Slagman en ouderling G.R.J. van Heukelom zal de meditatie verzorgen. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is vrij. De collecte is bestemd voor 'De Schutse' en voor de nieuwbouw van de GGiN in Oud-Vossemeer.