Afbeelding
Foto:

Onverwachte voordelen van een vernieuwd plafond

THOLEN - Kent u de plafonds van Plameco al? Het is de ideale oplossing voor iedereen die vindt dat het huidige plafond niet meer bij het interieur past, of te lelijk is geworden door vochtplekken of scheuren. Het op maat gemaakte plafond kan worden voorzien van een uitgekiend verlichtingsplan en het geheel wordt bovendien zonder al te veel overlast in één dag aangebracht.

Plameco is een ideale en duurzame oplossing, voor elke ruimte in huis. Natuurlijk voor de woonkamer of kantoorruimte, maar het unieke vochtbestendige en bacterie- en schimmelwerende materiaal maakt het plafond ook uitstekend geschikt voor toepassing in keuken of badkamer.

Maatwerk van de vakman

Elk plafond wordt op maat gemaakt en volgens afspraak in één dag als een strak geheel gemonteerd. Zonder hak- en breekwerk, want het wordt vlak onder het bestaande plafond gemonteerd. De bestaande verlichting kan daar prima zijn plek in vinden, maar er kan ook gekozen worden voor inbouwverlichting, halogeen of led. Naar wens is alles zelfs op afstand bedienbaar.

Meer voordelen

Daarnaast is het materiaal van een Plameco-plafond geschikt voor gebruik in natte ruimtes, zoals badkamers of keukens. De plafonds zijn gemakkelijk schoon te houden en zijn goed bestand tegen droogte, kou en wamte. Een Plameco-plafond heeft een isolerende werking en zorgt voor akoestische optimalisatie.

Wat betreft kleur, structuur, randafwerkingen en ornamenten is er ook keus uit veel mogelijkheden. Zelfs een foto op het plafond is mogelijk. Met recht geldt dat Plameco voor elke smaak en stijl een plafond heeft.

Informeer bij uw Plameco-adviseur naar de vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld aanstaande vrijdag 25 oktober van 14.00 tot 18.00 uur en zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 16.00 uur: showroom Columbusweg 3, Goes. Tel. 0113-270000. www.plameco.nl/goes. De koffie staat voor u klaar! [l]