Als de klok 's-middags 1 uur slaat kan de onderlinge strijd beginnen. FOTO BART VAN DER WESTEN
Als de klok 's-middags 1 uur slaat kan de onderlinge strijd beginnen. FOTO BART VAN DER WESTEN Bart van der Westen

Senioren biljartgroep Halsteren heeft plaats voor nieuwe leden

HALSTEREN - Biljartgroep Nooitgedacht uit Halsteren heeft per direct weer plaats voor enkele sportieve senioren die zowel in Halsteren als in de directe omgeving mee willen spelen in een regionale dag competitie.

De biljartgroep, die momenteel bestaat uit 52 actieve leden, heeft het laatste jaar te maken gehad met permanente uitval van enkele van haar leden. Of u een ervaren biljarter bent of niet. Er is altijd wel een team waarbij nieuwe instromers van harte welkom zijn. U hoeft niet in Halsteren woonachtig te zijn!

Competitie

Nooitgedacht speelt al tientallen jaren met 10 teams in competitieverband binnen de regio West Brabant. Daarbij ontmoeten zij teams uit Hoeven, Stampersgat, Oud Gastel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Lepelstraat, Welberg, De Heen, Steenbergen, Oud- en Nieuw Vossemeer, Notendaal en Poortvliet. In deze competitie wordt uitsluitend het libre spel gespeeld.

Locatie

Alle thuiswedstrijden worden gespeeld in het ontmoetingscentrum De Wittenhorst aan het Lindenlaantje 1a in Halsteren. Daar hebben de biljarters de beschikking hebben over een zaal met 4 goed onderhouden biljarttafels. Deze zaal staat van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot ca. 16.30 ter beschikking voor zowel competitiewedstrijden als vrij biljarten.

Overige activiteiten

Jaarlijks organiseert de vereniging voor haar leden een zogeheten koppeltoernooi en een onderling toernooi dat bestaat uit de spelsoorten libre, bandstoten en driebanden. Vier keer per jaar worden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen andere seniorenverengingen uit Bergen op Zoom en Hoogerheide.

Aanmelden

Bent u op zoek naar een vereniging waarbij vooral ook gezelligheid onder elkaar hoog in het vaandel staat? Meldt u dan aan. U bent van harte welkom om, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen of eens mee te biljarten in De Wittenhorst. Geen keu? Geen probleem! In de zaal staan enkele goede keuen die gebruikt mogen worden. Heeft u eerst behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met: Bart van der Westen. Telefoon 06-11520968. [l]