AGENDA

Woensdag 13 november

Schutse Markt

13:00 | Zorgcentrum de Schutse

Woensdag 13 november is het Schutse Markt in de Schutse te Sint Annaland, vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur in de zaal. De activiteiten begeleiding organiseert deze middag. U kunt hier terecht voor een bakje koffie/thee met cake, zelf gemaakte kaarten, verkoop van groente en/ of fruit, bloemen en plantjes etc. De knutselclub verkoopt hun zelfgemaakte creaties.

Inloopochtend

9:45 | Gereformeerde kerk

Elke maand is er een inloopochtend in de zaal achter de Gereformeerde Kerk, Hofstraat 21, in Oud-Vossemeer. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar en iedereen is hartelijk welkom om wat te komen drinken, een praatje te maken etc. Voor de kinderen is er limonade en speelgoed. In verband met de viering van de Dankdag voor Gewas en Arbeid op 20 november is het deze maand een weekje vroeger dan anders en wel op woensdag 13 november.

Dinsdag 19 november

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Dorpshuis Haestinge

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 19 november Dorpshuis Haestinge in Sint Maartensdijk.