Gert-Jan en Marianne Buijs voor het pand aan de Ambachtsweg in Tholen.
Gert-Jan en Marianne Buijs voor het pand aan de Ambachtsweg in Tholen. Foto:

Autoschade Buijs: het adres voor vakkundig schadeherstel

THOLEN - Zaterdag 30 november is het precies één jaar geleden dat de nieuwe locatie van Autoschade Buijs de deuren opende. Om deze mijlpaal te vieren ontvangen klanten tien procent korting op het herstellen van schades ter grootte van een euromunt. "We werken nu een jaar lang op onze locatie aan Ambachtsweg 11 in Tholen", vertelt eigenaar Gert-Jan Buijs. "Dat bevalt heel goed."

Het schadeherstelbedrijf beschikt over een spuitafdeling met plaats voor grotere (bedrijfs)wagens. "Samen met mijn vakkundige collega's werken we in onze werkplaats, verfafdeling en spuitcabine zo'n duizend schades aan auto's en bedrijfswagens per jaar weg", vertelt Gert-Jan. Denk hierbij parkeerschade of grotere averij die door een aanrijding is veroorzaakt."

Binnen Autoschade Buijs heeft iedereen zijn eigen specialisatie. "De één is bijvoorbeeld heel goed thuis in het werken met de richtbank waarmee schade aan het chassis wordt gecorrigeerd. Andere collega's zijn heel bedreven in het demonteren en monteren van onderdelen, het vervangen of uitdeuken van plaatwerk, wieluitlijning, schuren, plamuren, primeren en afplakken van de auto", somt Gert-Jan op. "Er komt heel wat bij kijken voordat onze autospuiters de auto of een gedeelte daarvan van een nieuwe laklaag kunnen voorzien."

Kortingsactie

Klanten die tussen 2 en 7 december 2019 schades ter grootte van ±25x25 cm laten herstellen, ontvangen tien procent korting op de totaalprijs. Na een bezoek aan Autoschade Buijs is van die vervelende beschadiging op de bumper, kras op uw portier of aangetaste autolak niets meer te zien! Neem contact op met Autoschade Buijs via 0166-606898 voor het maken van een afspraak. [l]