AGENDA

Woensdag 27 november

Sinterklaas bij Leger des Heils

15:52 | Leger des Heils

Sinterklaas bezoekt woensdagmiddag 27 november Loods3 aan de Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. De aankomst is om ongeveer 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom, in het bijzonder de kinderen van het eiland Tholen. Voor alle kinderen t/m 12 jaar is er ook een leuk cadeautje. De ontmoetingsruimte van het Leger is de hele middag open voor een gratis kopje koffie of thee. Tevens kan een bezoek worden gebracht aan de kringloopwinkel.

Donderdag 28 november

Ledenavond

19:30 | Ned. Hervormde Kerk

Ledenavond heemkundekring Philippuslandt op donderdag 28 november. Het hoofdthema van deze avond is de plaatselijke jacht. De heer Koos Boer zal vertellen over de jacht in onze omgeving. Met ruime aandacht voor het weidelijk jagen en het faunabeheer. De ledenavond wordt gehouden in het verenigingsgebouw van de Nederlands Hervormde Kerk aan de Schoolstraat (Sint Philipsland). Aanvang 19.30 uur.

Zaterdag 30 november

Najaarsverkoping

9:30 | Oude Gereformeerde Gemeente

De Oud. Ger. Gem. in Ned. BV Kerkring 1 organiseert zaterdag 30 november een overdekte verkoping achter de kerk op het parkeerterrein van 9:30-13:30 uur. Voor klein en groot is er van alles te koop. Iedereen hartelijk welkom, de koffie staat klaar.

Maandag 2 december

FNV inloop spreekuur

19:00 | Partycentrum de Haestinge

Vanaf 7 januari, elke eerst maandag van de maand, houdt het FNV inloop spreekuur van 19.00-20.00 uur in Haestinge, Sportlaan 2D, Sint Maartensdijk. Voor meer info: Leen Oostdijk, 06-43770865.

Dinsdag 3 december

Recreatief en Senioren wandelen

13:30 | Café De Hoop

Recreatief en Senioren wandelen van de Oosterscheldestappers. Deze wandelingen worden tweewekelijks gehouden op dinsdag. Vertrek om 13.30 uur voor twee afstanden, 5 en 10 kilometer. Tweemaal per maand vanuit Sint Maartensdijk en de andere keren vanuit andere dorpen. 3 december vanuit café De Hoop in Sint Annaland.

Woensdag 4 december

India in woord en beeld

10:00 |

Het is al vele jaren geleden, dat Cor Lageweg voor het eerst in India was. Dat bezoek heeft zo'n grote indruk op hem gemaakt, dat hij verschillende keren terug is gegaan. Voor het laatst in februari/maart dit jaar. Opnieuw hield en houdt het land hem in zijn greep. Cor hoopt van zijn liefde voor India iets op u over te dragen, in woord en in beeld. Iedereen is van harte welkom op woensdag 4 december om 10.00 uur, Oudelandsestraat 11, Tholen. Toegang: vrije gift.