AGENDA

Woensdag 4 december

India in woord en beeld

10:00 | Oudelandsestraat

Het is al vele jaren geleden, dat Cor Lageweg voor het eerst in India was. Dat bezoek heeft zo'n grote indruk op hem gemaakt, dat hij verschillende keren terug is gegaan. Voor het laatst in februari/maart dit jaar. Opnieuw hield en houdt het land hem in zijn greep. Cor hoopt van zijn liefde voor India iets op u over te dragen, in woord en in beeld. Iedereen is van harte welkom op woensdag 4 december om 10.00 uur, Oudelandsestraat 11, Tholen. Toegang: vrije gift.

Zaterdag 7 december

Kerstverkoping Sint Philipsland

10:00 | Verenigingsgebouw creaclub

Op 7 december organiseert de creaclub van de Hervormde gemeente een kerstverkoping. Van 10.00 tot 11.30 uur staat de koffie met wat lekkers voor u klaar. Verder is er van alles te koop: leuke woondecoraties, kerststukjes, (kerst)kaarten en nog veel meer. Loop gezellig even binnen in het verenigingsgebouw aan de Schoolstraat.

Inzameling spullen

11:00 | familie Boon

Op zaterdag 7 december, tussen 11.00 en 12.00 uur, zamelen leden van muziekvereniging Accelerando weer spullen in voor hun Maximale Rommelmarkt op Koningsdag. Ze doen dat in de zwarte schuur van de familie Boon, in de Ooststraat te Sint-Annaland. Bij vragen, bel met 06-15094435.