Traditionele zangmiddag met koren van de Gereformeerde Gemeente

THOLEN - Het is inmiddels een traditie: de kerstzangmiddag op tweede kerstdag in de kerk van de Gereformeerde Gemeente van Tholen. De organisatie van de zangmiddag is in handen van de vier koren van deze gemeente. Naast koorzang is er ook samenzang.

Vier koren

De Gereformeerde Gemeente van Tholen kent maar liefst vier koren. Jeugdkoor Sjaloom, jongerenkoor Hananja, gemengd koor Crescendo en mannenkoor Rehoboth. Diverse malen per jaar worden er zangavonden georganiseerd, maar eenmaal per jaar zingen de gezamenlijke koren in de eigen kerk aan de ds. G.H. Kerstenstraat 2. Ook voor dit jaar is een mooi programma samengesteld met koor- en samenzang. Diverse kerstliederen zullen worden uitgevoerd, waaronder de stukken 'In 't nacht'lijk duister', 'Lofzang van Maria' en 'Komt allen tezamen'.

Kerstboodschap

Het zijn koude en donkere dagen rond kerst. Het is fijn om in deze dagen samen te zingen en te luisteren naar de kerstboodschap. Zegt u ook: 'Kerst is een feest van licht en gezelligheid?' Is dat zo? Op de kerstzangmiddag wordt de boodschap van kerst verteld en gezongen vanuit de Bijbel, het Woord van God. Die God heeft alles en iedereen gemaakt, ook u en jou! U bent van harte uitgenodigd om.

Kerstzangmiddag

De kerstzangmiddag wordt gehouden op tweede kerstdag, 26 december, in de kerk van de Gereformeerde Gemeente, ds. G.H. Kerstenstraat 2. De middag begint om 14.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om samen met de koren deze zangmiddag te komen zingen en te luisteren. [l]