Toneelvereniging Sint Joseph brengt ijzersterke klucht

OUD-VOSSEMEER - Na het 100 jarig jubileum in 2018, was al besloten om in 2019 een jaartje rust in te bouwen. Vanaf begin oktober zijn we echter weer volop aan het repeteren om op zaterdag 11 en 18 januari super voor de dag te komen met een klucht van formaat, zo vertelt bestuurslid en regisseur Eric van Hees.

We spelen Drie maal twee is zes teveel van de Engelse schrijver Ray Cooney en bewerkt door John Lanting. Het is weer een klucht zoals men die van ons verwacht. Snel, op een prettige manier chaotisch en vol energie. De meeste Engels kluchten zijn op die manier geschreven. In het kort draait het verhaal om het appartement van de familie Krommelin. Hij is partner van uitgeverij Heijkoop en Krommelin. Het appartement en dan met name de slaapkamer is het middelpunt van een avond vol verwarringen, misverstanden en ongelukkige omstandigheden. We hopen iedereen een heerlijke avond te bezorgen, waarbij er na afloop weer live muziek aanwezig is om de avond passend af te sluiten. Zaterdag 11 januari met Coverband Greenlight en zaterdag 18 januari komt incredivent voorbij met hun discoshow.
De kaartverkoop start op zaterdag 21 december. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Maddie Geuze 0166 672667 en Eric van Hees 0166672375. Men kan de kaarten ook bestellen via toneelstjoseph@zeelandnet.nl. De voostellingen beginnen om 19.30 uur en vinden zoals altijd plaats in Dorpshuis De Vossenkuil, Oud Vossemeer. Op zaterdag 11 januari is er zoals altijd weer een extra voorstelling voor de leden van de ouderenverenigingen van het eiland. Die toegang is gratis en start om 14.00 uur. [l]