Wereldwijde lichtketting - hoop op hulp en genezing

BERGEN OP ZOOM - In januari en februari 2019 zijn het jubileummaanden rondom Bruno Gröning, die bekend werd als een "wondergenezer”. Als dankbetoon voor de vele ontvangen hulp en genezingen worden er wereldwijd meer dan 700 filmvertoningen en lezingen georganiseerd, die samen een lichtketting vormen. Ook in Nederland vinden er op diverse plaatsen feestelijke activiteiten plaats.

In Bergen op Zoom kunt u op zondag 3 februari om 11.00 uur komen kijken naar een jubileumfilmvoorstelling in Wijkcentrum de Korenaere, 4611 RD, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

Deze feestelijke activiteit wordt georganiseerd door de Bruno Gröning-Vriendenkring en is vrij toegankelijk op basis van een vrijwillige gift. Ieder is van harte uitgenodigd om vrijblijvend kennis te komen maken met dit fenomeen en de genezende kracht!

Bruno Gröning leefde van 1906 tot 1959 in Duitsland. Hij bemiddelde een positieve energie, die hij ook "Goddelijke kracht" of "Heilstrom" noemde. Hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Hij zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Ontelbare aantallen mensen, zowel tijdens zijn leven als sinds zijn overlijden, hebben inmiddels hulp en genezing ervaren door het opnemen van deze levenskracht.

Jubileumlezing

In januari is het 60 jaar geleden dat Bruno Gröning is overgegaan, maar nog steeds blijkt deze kracht werkzaam. Tijdens de lezing wordt er uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe u dit voor uzelf kunt toepassen in het dagelijkse leven. U kunt zelf de genezende kracht ervaren. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht. In Roosendaal en diverse andere plaatsen in Nederland zijn er ook groepen die iedere drie weken samen deze geneeskracht opnemen. Na deelname aan de informatieve lezing kunt u hier aan meedoen. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk op giftenbasis. Voor opgave voor de lezing of informatie over de overige jubileumactiviteiten in Nederland kunt u bellen naar tel. 06-24354254 of e-mail: netherlands@bruno-groening.org. Meer informatie vindt u op www.bruno-groening.org.

Documentaire Het fenomeen Bruno Gröning

De natuurlijke, helende kracht, waar Bruno Gröning over sprak kan ook naar u toe stromen bij het bekijken van de film. De film “Het fenomeen Bruno Gröning” draait inmiddels wereldwijd 15 jaar en werd tot nu toe bijna 13.000 keer in ongeveer honderd landen vertoond. Er zijn duizenden aangrijpende positieve recensies van bioscoopbezoekers over hoe deze film hoop kan geven op hulp en genezing. In deze documentaire vertellen zo'n 50 tijdgetuigen over hun belevenissen/genezingen met Bruno Gröning en wordt er door middel van beelden en foto's uit die tijd en nagespeelde speelfilmscenes een beeld geschetst van het leven en werk van Bruno Gröning. De film wordt vertoond van 11.00 tot 17.00 uur (in 3 delen, incl. 2 pauzes, thee en sandwiches aanwezig). Inloop vanaf 10.30 uur. Opgave via tel. 06-46628930. Een trailer vindt u op: www.bruno-groening-film.org. [l]