Reeën in het veld FOTO ROBERT-JAN ASSELBERG
Reeën in het veld FOTO ROBERT-JAN ASSELBERG Foto: Robert-Jan Asselbergs

Kort genieten van een Winter Wonderland

BERGEN OP ZOOM - Heel Nederland zette zich vorige week schrap voor de eerste sneeuw van 2019. En dat was niet voor niets. Dinsdag vielen er centimeters sneeuw die de hele gemeente onder een wit dekentje bedekte. Onze lezers trokken erop uit en maakte er prachtige foto's van.

DOOR HANNEKE MARCELIS

De sneeuw afgelopen week bracht de nodige overlast met zich mee. Ondanks dat er veel gestrooid werd door de gemeente, veranderde veel smalle straatjes en afgelegen wegen in spekgladde ijsbanen. Vooral toen de sneeuw op woensdag en donderdag bevroor op het wegdek. Ook verenigingen ondervonden last van het weer. Zo moest de Melanen het zwembad tijdelijk sluiten vanwege de sneeuw op het dak van de blaashal en moesten veel voetbalverenigingen hun trainingen annuleren. Bij MOC moest bovendien een streep worden gezet door de geplande bekerwedstrijd tegen de Terneuzense Boys.

Maar naast de overlast leverde de sneeuw in onze gemeente gelukkig ook prachtige plaatjes op. Op De Facebook-pagina van de Bergen op Zoomde Bode plaatste lezers hun mooiste foto's. En selectie daarvan zie je op deze pagina terug. Wil jij de volgende keer ook kans maken om jouw foto terug te zien in de Bergen op Zoomse Bode? Like dan de Facebook-pagina van de Bergen op Zoomse Bode.[l]

Grauwe ganzen bij de Kraaijenberg FOTO JOSIANE DE BRUIN
Met de honden in het bos FOTO MARTIJN VERHAEGEN