IVN wandelexcursie.
IVN wandelexcursie. Foto:

AGENDA

Zaterdag 2 februari

Bingo

20:00 | Hoofdkwartier

Zaterdagavond 2 februari is er een bingo in het wijk-ontmoetingscentrum aan de Rembrandtstraat 52a. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de bingo gaat van start om 20.00 uur. De activiteitencommissie heeft weer een leuke prijzentafel samengesteld en nodigt u van harte uit, iedereen is welkom! Men vindt het Hoofdkwartier in het voormalige kerkgebouw Antonius abt. In de wijk Borgvliet.

Zondag 3 februari

Nieuw agendabericht

9:30 | Ontmoetingscentrum

Zondag 3 februari rommelmarkt in het ontmoetingscentrum aan de Rembrandtstraat 52a. De markt begint om 09.30 uur en duurt tot 13.00 uur, toegang is gratis. Een leuke gelegenheid om tegen kleine prijsjes mooie spulletjes aan te schaffen. Men vindt het Hoofdkwartier in het voormalige kerkgebouw Antonius Abt in de wijk Borgvliet.

IVN wandelexcursie

10:00 |

Bekijk met IVN de natuurontwikkeling nabij het Kleine Meer/Grenspark Op zondag 3 februari organiseert IVN Groene Zoom, een excursie naar het Kleine Meer. De wandeling voert langs het Kleine Meer en het terrein tussen Groote en Kleine Meer waar enkele jaren geleden een groot bosgebied is gekapt. Tevens wordt het nabijgelegen Zwaluwmoer bezocht. Deelnemers aan de wandeling kunnen genieten van het geweldig uitzicht over het Kleine Meer en Zwaluwmoer. De wandeling start om 10.00 uur op de parkeerplaats nabij de schuur van Natuurmonumenten aan de Abdijlaan 43a, 4641RR Ossendrecht. Stevige schoenen zijn een aanrader. Een verrekijker verhoogt de natuurbeleving.

Boekenmarkt

13:30 | Logegebouw van de Vrijmetselarij

Zondag 3 februari tussen 13.30-16.30 de maandelijkse boekenmarkt in het Logegebouw van de Vrijmetselarij, Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom. Hier kunnen dan ook oude boeken worden afgegeven. De opbrengst is voor ondersteuning van verenigingen in de Bergen op Zoom en Woensdrecht. Info: cortie.hoogerheide@home.nl

Bingo

14:00 | Kannebuis

Zondag 3 februari is er een bingo in de Kannebuis in Halsteren, aanvang 14.00 uur.

Woensdag 6 februari

Bingo

13:30 | 't Weike

De Activiteitencommissie houdt woensdag 6 februari een bingo in 't Weike. De zaal van 't Weike, Kerkstraat 82 te Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Prijzen zijn tassen met levensmiddelen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes.