Borgvliet overtuigt tegen Lepelstraatse Boys

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 3 februari mocht Nieuw Borgvliet eindelijk weer eens voor de competitie aantreden. Ditmaal tegen Lepelstraatse Boys, de voormalig koploper van de 5e klasse.

Nieuw Borgvliet begon tegen het gehavende Lepelstraatse Boys sterk. Nadat Mounir als pupil van de week het juiste voorbeeld had gegeven was het Geert die een bal van Rik na 15 minuten zo voor de keeper binnen kon werken. Niet lang daarna werd Stefan onreglementair naar de grond gewerkt. Rik pakte dit buitenkansje aan en maakte de 2-0 na 30 minuten. Vlak na rust werd Lepelstraat terug in de wedstrijd geholpen door een dubieuze penalty. Nieuw Borgvliet pakte de draad snel op en binnen nog geen 10 minuten prikte de hoofdmacht er 2 bij. 3-1 een binnentikker na goed wegdraaien van Mick, de 4-1 van Rik zijn voet randje 16. Het was Borgvliet troef vandaag en Lepelstraat kwam er niet meer aan te pas. De 5-1 wederom van Rik die zo zijn hattrick binnen harkte. De 6-1 kwam na een hoogstandje van Colin op Geert zijn naam die hem over de keeper krulde! Daarna dacht Joey in de laatste minuut dat hij dat ook wel kon en deponeerde de bal eveneens in het netje om de 7-1 eindstand op het bord te zetten. Een ijzersterk Borgvliet houdt zicht op de bovenste plek en mag volgende week afreizen naar Schoondijke, die iets goed hebben te maken na de 10-1 afstraffing in de seizoensopening. [l]