BBV 1.
BBV 1.

Eerste team Bergse Badminton Vereniging verliest punten aan directe concurrent

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen zondag speelde BBV 1 uit tegen BV Groene Ster 3, de directe concurrent voor BBV1 voor de 3e plek. Groene Ster is een jong team dat met training en coaching sterk gegroeid is in de competitie, dus BBV1 wist dat ze meer weerstand zouden krijgen dan tijdens de thuiswedstrijd.

Het herendubbel bestond uit invaller Lijbert van Driel en Kevin van Loon. De heren waren aan elkaar gewaagd, er moest zelfs een verlenging in de eerste set aan te pas komen. Jammer genoeg trokken de heren van Groene Ster uiteindelijk aan het langste eind. De dames Hilde Homans en Marleen Janssen gaven hun dubbel ook niet cadeau, maar ook zij konden het punt niet binnen slepen.

Invaller Lijbert ging in zijn enkelpartij goed van start en liet zijn jonge tegenstander alle hoeken van de baan zien, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Hilde maakte het spannend in haar enkel en moest in de tweede set van een achterstand terugkomen. Uiteindelijk wist ze haar enkel wel te winnen. Het eerste punt was binnen. Kevin en Marleen speelden beiden een goede enkelpartij en Kevin maakte er zelfs een driesetter van. Helaas bleken bleken hun tegenstanders te sterk. BBV 1 startte gemotiveerd aan de mixen om toch nog een of twee punten binnen te slepen. Marleen en Kevin maakten er nog een driesetter van, maar ook deze twee wedstrijdpunten gingen uiteindelijk naar Groene Ster. Einduitslag 1-7.

Overige uitslagen zondag 3 februari
BBV 2-SV Kats 1 2-6

Programma

Zondag 10 februari worden om 10.00 uur de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld in sporthal Tuinwijk. BBV 1 speelt tegen BC Rillandia Smashers 2, BBV2 tegen BC Pluumpje T2 en BBV 3 tegen BC Rillandia Smashers 3.

BBV speelt op donderdagavond in Sporthal Tuinwijk en speelt haar thuiswedstrijden op zondagochtend vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie: mail naar secretaris@bbv69.nl Kijk ook eens op onze website www.bergse-badminton-vereniging.nl[l]