Tafeltennisvereniging Het Markiezaat

BERGEN OP ZOOM-De Flat Earth Society. Een groep mensen met aluminiumhoedjes die geloven dat de aarde plat is. Complete onzin. Maar op weg naar Kloosterzande kon team 1 zich toch stiekem vinden in deze theorie. Met een postcode die groter is dan het inwonersaantal voelt dit Zeeuwse dorp aan als de rand van de aardbodem. Gelukkig werd het al snel een pizzabodem door de heerlijke Bergse ingrediƫnten die er in de Emmahal te Kloosterzande rondliepen.

Erwin "Moisty Mozarella" Meerman, Erik "Hot BBQ" van Broekhoven en Danny "Tasty Bacon" Bogers vormden vrijdagavond het voorgerecht van deze nieuwe competitieronde. "Moisty" Meerman opende het bal met een overwinning. Hierna ging het echter snel bergafwaarts. Bij een 5-1 achterstand was de sfeer niet om te genieten. Je kent het wel. Alsof je pizza anderhalf uur na bestelling wordt bezorgd. Met de verkeerde toppings. En koud.

Gelukkig herpakten de toppings van team 1 zich al snel. Eerst was het "Hot" van Broekhoven en vervolgens "Tasty" Bogers die belangrijke punten binnenhaalden. Met nog een extra overwinning van Meerman kwam de eindstand op 6-4. Met deze vier pizzapunten reed team 1 huiswaarts. Vrijdag 8 februari vindt op de Staakberg de eerste thuiswedstrijd plaats. Veel fans hebben ons al laten weten enorm naar deze avond uit te kijken.

Het is ff wachten nog. Nog ff wachten...

Uitslagen senioren

SAR '72 2-Het Markiezaat 1 6-4

Tanaka 2-Het Markiezaat 2 8-2

Tanaka 4-Het Markiezaat 3 5-5

Vice Versa '51 5-Het Markiezaat 4 7-3

Tanaka 6-Het Markiezaat 5 2-8

Tanaka 5-Het Markiezaat 6 7-3

Uitslagen junioren

Het Markiezaat 1-Belcrum 3 8-2

Het Markiezaat 2-ODT Kanjers Uitzendb 3 6-4

Het Markiezaat 3-Belcrum 4 4-6 [l]