Het instuderen van het nieuwe vastenavendliedje met Harmonie Eendracht Maakt Macht.
Het instuderen van het nieuwe vastenavendliedje met Harmonie Eendracht Maakt Macht. Foto:

AGENDA

Woensdag 6 februari

Bingo

13:30 | 't Weike

De Activiteitencommissie houdt woensdag 6 februari een bingo in 't Weike. De zaal van 't Weike, Kerkstraat 82 te Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Prijzen zijn tassen met levensmiddelen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes.

Zondag 10 februari

Receptie bc d'Utselaers

16:00 | Don Camillo

Bouwclub d'Utselaers bestaan 55 jaar en dat willen we vieren met een receptie op zondag 10 februari van 16.00 tot 19.00 uur bij ons stam café Doncamillobar op de Grote Markt in het Krabbegat. Iedereen die de club een warm hart toe draagt is van harte welkom.

Maandag 11 februari

Instuderen nieuwe liedje met de Fiel

19:00 | Den Engel

Kom je ook het muzikale parcours verkennen? Ga in het wiel hangen van wegkapitein Inge Kegel-Verbraak, dirigente van de koninklijk erkende harmonie Eendracht Maakt Macht en studeer samen met haar het nieuwe vastenavendliedje in. De zaal is open vanaf 19.00 uur, waarna om 19.30 uur wordt begonnen met de sectierepetities. Daarna volgt een grande finale van het peloton. Zodra het peloton op volle snelheid is zal het dirigeerstokje worden overdragen aan Prins Nilles III die optreedt als tourdirecteur. Muzikanten worden aangemoedigd enigszins “aangekleed” naar Den Engel te komen. Voor muziekpartituren wordt gezorgd. De openbare repetitie is een initiatief van harmonie EMM, de een na oudste harmonie van Bergen op Zoom.

Postzegels verzamelen

19:30 | Buurthuis de Kastanje

Bent u postzegelverzamelaar of bent u van plan het verzamelen van postzegels tot uw hobby te maken, dan kunt u bij onze postzegelvereniging "Onderling Contact" ruimschoots aan uw trekken komen. Op maandag 11 februari hebben wij wederom een postzegelruilavond, die om 19.30 uur begint en eindigt omstreeks 21.30 uur. U treft ons in het buurthuis de Kastanje, aan de Kastanjelaan 164 te Bergen op Zoom. Het bestuur nodigt u graag uit deel te nemen aan deze postzegelsessie. De toegang is gratis en u kunt kosteloos parkeren. Er zijn volop insteekboeken beschikbaar, zodat de verzamelaar zijn of haar collectie aardig kan aanvullen. Lukt dit niet, dan bieden de koopjestafel en de veiling u nog aanvullende mogelijkheden. De avond wordt besloten met een verloting.

Dinsdag 12 februari

KBO bingo

13:30 | Gemeenschapshuis St. Antonius

KBO Lepelstraat houdt op dinsdag 12 februari haar maandelijkse bingo in het Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat. Vanaf 13.00 kunt u uw kaarten kopen en om 13.30 uur wordt gestart met het spel. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde drie verschillende geldprijzen. Tevens is er een extra superronde met een geldprijs. Er zijn 2 rondes waarbij er gespeeld wordt om een tegoedbon voor vlees/vleeswaar van de plaatselijke slagerij waarvoor aparte kaarten gekocht moeten worden.