Louis Peeters en Leonie Kuilman van Oogzorgcentrum van der Ham optiek samen met  team verpleegkundigen, Stichting Vrienden van Bravis en de ballonartiest.
Louis Peeters en Leonie Kuilman van Oogzorgcentrum van der Ham optiek samen met  team verpleegkundigen, Stichting Vrienden van Bravis en de ballonartiest. Foto:

Schenking kinderafdeling van der Ham optiek

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen week heeft Oogzorgcentrum van der Ham optiek het 'wagenpark' van de kinderafdeling van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom vernieuwd. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door hun trouwe klanten.

Iedereen die een bril koopt bij Oogzorgcentrum van der Ham optiek ontvangt een brilspray om de glazen schoon te maken. Deze spray kan nagevuld worden voor slechts €1,- waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Ditmaal was het goede doel: de kinderafdeling van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Kinderen blij gemaakt
Woensdag 6 februari heeft de optiekzaak dan ook vele kinderen blij gemaakt! De kinderafdeling is gesponsord met een volledig nieuw 'wagenpark'. Maar liefst 7 loopfietsen en loopauto's zijn cadeau gegeven. Om dit alles een feestelijk tintje te geven is er ook gezorgd voor een heuse ballonartiest. Hij heeft met veel enthousiasme voor jong en oud prachtige ballonfiguren gevouwen. De kinderen keken eerst eens de kat uit de boom, begonnen daarna langzaam los te komen en aan het eind verscheen een dikke lach op elk gezichtje. Daar doen we het toch voor?!

Goede doel
Oogzorgcentrum van der Ham optiek wil al haar klanten ontzettend bedanken voor hun gulle donaties! Op naar het volgende goede doel! Komt u snel uw brilspray navullen? We zien u graag in onze winkel! [l]