Workshop Palliatieve zorg en vroegtijdige zorgplanning

HALSTEREN - Op donderdag 14 maart vindt er in OC de Wittenhorst in Halsteren een workshop plaats met als thema: Palliatieve zorg en vroegtijdige zorgplanning. Evelline Geluk leidt deze bijeenkomst. Er is een maximum aantal van 25 deelnemers welkom tijdens deze avond. Aanvang 20.00-21.30 uur, inloop vanaf 19.45 uur.

Draagt u zorg voor een ongeneeslijk zieke? Zou u graag informatie hierover of steun hierbij willen ontvangen? Bent u bekend met palliatieve zorg en wanneer je hiermee start? Soms is dit heel duidelijk en gaat het vanzelfsprekend. Soms is de patiënt of de omgeving er nog helemaal niet aan toe.

In deze workshop worden de volgende onderwerpen besproken en toegelicht: Wanneer spreek je van palliatieve zorg? Hoe is de rol van patiënt en familie?

In dit proces is het vroegtijdig zorgplanningsgesprek heel belangrijk. Wanneer start je hiermee? Welke onderwerpen worden hierin besproken? Voel u welkom en stel uw vragen tijdens deze gratis workshop.

Aanmelden

Ga naar www.vrijwilligersacademieboz.nl. Registreer u op onze site door eenmalig een account aan te maken. Hiermee kunt u zich vervolgens altijd eenvoudig inschrijven voor de training, workshop presentatie of cursus van uw keuze. Daarnaast zijn wij ook per email bereikbaar via: vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl

Voor al onze trainingen geldt dat zij doorgaan bij voldoende deelnemers. U ontvangt hiervan tijdig een bevestiging. [l]