Maak je ook een Narretòòverstokske voor de Kindervastenavend?

BERGEN OP ZOOM - Ei dag lieve Krabbekes, ik wil jullie feitelek nog iets vragen. Ja en het is hartstikke geheim! De Nar en Steketee mogen er niets van weten hoor, en de Gròòtste Boer ook niet! Die zijn nu gelukkig stikstéén druk.

De Gròòtste Boer heeft het druk omdat hij al volop zaadjes en vollen aan het planten is voor het voorjaar en de Nar en Steketee die zijn natuurlijk weer druk met zichzelf en met elkaar. Dus die lezen de Vastenavendkrant pas na de Kindervastenavend. Nouw, ik zal het je nu eens verklappen. Met de Kindervastenavend heb ik een leutig idee om samen de Nar, de Gròòtste Boer en Steketee voor de leut voor de gek te houden. Maar daar heb ik wel jullie hulp voor nodig! Kunnen jullie misschien een Narretòòverstokske maken? Wat is dat? Nouw, feitelijk heel eenvoudig. Het is een Narrestokse waar je mee kunt toveren. Je mag zelf helemaal weten hoe zo’n stokske eruit ziet. Als het maar leuteg is en dat je er mee kunt toveren. Op Kindervastenavend.nl staan enkele tekeningen als voorbeeld die je misschien kunnen helpen. Ga dus maar snel naar Kindervastenavend.nl en dan kun je lekker aan de slag. En niet vergeten mee te nemen met de Kindervastenavend, éé? Stop het stokske maar onder je dweilpak zo dat niemand het kan zien. Nouw Krabbekes, alvast hartstikke bedankt en tot de Kindervastenavend!
Prins Nilles III

PS: Hallo Wana! Als jij dit toevallig leest, zou jij ook naar de Kindervastenavend kunnen komen als je eventueel tijd hebt? [l]