Jos de Biebvos komt ook naar het voorleesfeest.
Jos de Biebvos komt ook naar het voorleesfeest. Wouter van de Watering

Vastenavendactiviteiten

Bibliotheek Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Vastenavend vier je ook in de bibliotheek met de expositie Tentòòngespreid! en voorleesactiviteiten voor de kinderen.

De expositie Tentòòngespreid! is tot en met zondag 10 maart te zien in de Bibliotheek Bergen op Zoom. Het geeft een mooi overzicht van de ontwerpen van de unieke Vastenavendwagens 2019. Het zijn niet alleen ontwerpen, maar het is ongekende Vastenavendkunst in al zijn facetten.

De expositie is te zien tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek. Daarnaast is de bibliotheek open tijdens de Kijkdag op de Kaai op zondag 10 maart van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis!

Leutig voorleesfeest

Alle kinderen van 2 of 3 jaar en hun (groot)ouders die de vastenavendkriebels hebben óf willen krijgen, zijn van harte welkom tijdens het voorleesfeest in de Bibliotheek Bergen op Zoom op woensdag 27 februari van 10.30 tot 11.00 uur.

Kinderen van 3 tot en met 8 jaar kunnen op woensdag 27 februari van 15.00 tot 15.30 uur terecht tijdens het voorleesfeest in de Bibliotheek Bergen op Zoom.

Er wordt voorgelezen uit echte Bergse prentenboeken over het leutigste feest van het jaar: Vastenavend. Jos de Biebvos komt ook luisteren. De toegang is gratis.[l]