Open kerk Sint Martinuskerk Halsteren

HALSTEREN - Zaterdag 2 maart is de Sint Martinuskerk weer open van 11.00 uur tot 14.00 uur. U bent van harte welkom om binnen te lopen: even, of wat langer!

Voor een kopje koffie of thee, met iets lekkers erbij. Om de kerk een keer extra goed te bekijken of om een praatje te maken met de andere bezoekers of vrijwilligers. Om even te genieten van rust, of om de stiltehoek te bezoeken en een kaarsje aan te steken. Om de diapresentatie te bekijken, of om de handwerkjes te bewonderen en wie weet iets te kopen. Om aan te schuiven bij de crea-tafel en gezellig samen te tekenen of te knutselen.

Bloemen

Deze zaterdag zal de bloemengroep van de Sint Martinuskerk uitleg geven over hoe een liturgisch bloemstuk wordt gemaakt en wat de symbolische betekenis is van de verschillende bloemen. Ook de symbolische betekenis van kleur krijgt aandacht. De bloemengroep brengt ook allerlei informatie en voorbeelden mee om te bekijken.

We bevelen deze zaterdag weer heel graag aan om te komen! Iedereen is van harte welkom, of u nu lid bent van onze gemeente of niet, jong of oud. Neem ook gerust uw familie, vrienden of buren mee! [l]