SABIC zoekt talent!
SABIC zoekt talent!

Maak kennis met SABIC

BERGEN OP ZOOM - SABIC in Bergen op Zoom heeft de unieke kans gekregen op de PPE fabriek te mogen opstarten. Dit materiaal wordt gebruikt in verschillende elektrische-, water- en automotive toepassingen over de hele wereld. Daarvoor zoeken we jouw talent.

Wil jij deel uitmaken van een innovatieve, dynamische en professionele werkomgeving waar veiligheid voorop staat? Neem dan zeker eens een kijkje bij de vacatures die we op dit moment hebben en maak kennis met SABIC tijdens de speeddates op dinsdag 26 maart!

In samenwerking met het Werkgevers Servicepunt West-Brabant organiseren we op dinsdag 26 maart een speeddate om 09.30 uur op het Werkcentrum Brabantse Wal. Ben jij geïnteresseerd in een van de vacatures en wil jij betrokken worden bij de opstart van de PPE fabriek? Meld je dan voor 21 maart aan door een mail te sturen naar pperecruitment@sabic.com. Vermeld hierbij het onderwerp ‘SABIC speeddate’ en vergeet niet om je CV toe te voegen. Onze recruiter neemt zo snel mogelijk contact op om de details te delen.

SABIC streeft ernaar om een goede werkgever te zijn. We bieden een marktconform salaris en een prima ploegentoeslag als je in vijfploegendienst werkt in combinatie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen middels het cursusaanbod en we ondersteunen een gezonde levensstijl middels ons eigen fitnesscentrum. [l]