Start vastenactie Sint
Christoffelparochie

HALSTEREN - Voor het vastenactieproject in de Sint Christoffelparochie worden er dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd.

Een van de bijzondere acties betreft de bereiding van Indiase maaltijden in het parochiecentrum in Halsteren. Deze maaltijden worden verzorgd door pastor Sebastian, zelf afkomstig uit India. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan een project voor beroepsonderwijs voor jonge vrouwen in Arunachal Pradesh in India. Deze maaltijden, waarvoor steeds een 40-tal plaatsen beschikbaar is, vinden plaats op vrijdag 22 maart en donderdag 11 en vrijdag 12 april steeds van 17.30 tot 19.30 uur. Opgave vooraf is wel nodig. Daarvoor kunt u contact opnemen met het parochiecentrum Lindenlaantje 13 in Halsteren (0164-682310). Hier zijn inschrijfformulieren voorradig en het is geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De Stichting Ontwikkelingshulp ARUN, opgericht in 2011, steunt dit project om het jonge vrouwen in Arunachal Pradesh mogelijk te maken een eigen toekomst op te bouwen. Het wordt voor het derde en laatste jaar gehouden in samenwerking met de Sint Annaparochie in Steenbergen en de Parochie Peerke Donders in Tilburg.[l]