Activiteiten van Heemkundekring Halsteren

HALSTEREN - Zaterdag 23 maart is er weer een postzegelruilbeurs in de Hof van Ram te Halsteren.

Postzegelvereniging Ondeling Contact en Heemkunde kring Halchterth organiseren deze beurs weer voor iedereen die postzegels verzameld. Wilt u weten of er nog zegels zijn die niet voorkomen in uw verzameling of heeft u zegels te ruilen kom dan naar deze beurs. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom in de Hof van Ram, Beeklaan 29a te Halsteren. Toegang gratis.

Voorlichting over Genealogie

Donderdag 26 maart zal Dhr. Ch Kuipers een lezing komen geven over genealogie. Hoe moet ik te werk gaan en hoe kom ik verder op mijn zoektocht naar mijn verleden. De avond is voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Toegang gratis. Om 19.30 uur zal de lezing beginnen. Heemhuis Hof van Ram, Beeklaan 29a te Halsteren.

Op zaterdag 30 maart is er van 12.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag van de werkgroep Genealogie van de heemkundekring. Ook hier is iedereen welkom en de toegang gratis. Er zijn mensen aanwezig die u kunnen helpen een antwoord te vinden op uw vragen. Kortom een leerzame avond voor mensen die graag speuren naar hun voorouders uit een misschien wel ver verleden.

Ledenvergadering en lezing

Woensdag 27 maart na de ledenvergadering zal Dhr. A. in 't Veld een lezing verzorgen over de ontwikkeling van onze sanitaire voorzieningen. Toegang gratis voor elke belangstellende, aanvang 20.45 uur. Dit alles in de Hof van Raam, Beeklaan 29a te Halsteren. [l]