Deelnemers Tennisfit 50+ in actie.
Deelnemers Tennisfit 50+ in actie.

Project Tennisfit 50+ bij Smash start het tweede jaar

BERGEN OP ZOOM - Tennisvereniging Smash is in 2018 gestart met het project tennis fit 50+ en heeft inmiddels 25 deelnemers. Voor 2019 is er ruimte voor 32 nieuwe deelnemers aan dit Project.

Dick Waasdorp, trainer van Smash: "de deelnemers zijn heel enthousiast en je merkt meteen dat iedereen vlot vooruit gaat. Dit omdat we twee keer per week op de baan staan. Iedereen is verantwoord bezig met spieren versterken, bewegen en techniek leren. Bovendien is de sfeer heel ontspannen en gezellig". Eind maart of medio april willen we de volgende groep van 8 deelnemers opstarten dus schrijf je nu in!
Het project Tennisfit 50+ is bedoeld voor inwoners van de gemeente Bergen op Zoom.Dit project houdt in dat er een jaar lang onder professionele begeleiding getennist kan worden. Naast het tennissen wordt er ook gewerkt aan conditieverbetering en het voorkomen van blessures.
Opgeven voor dit project: trainer@smashboz.nl en wij nemen contact met u op. Voor verdere informatie belt u Dick Waasdorp 06-51882301. [l]