Spelend opvoeden tijdens het Baby- tot Kleutercafé

BERGEN OP ZOOM - Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17 is dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van jouw baby en peuter. Iedere bijeenkomst is er ook een interessante gastspreker aanwezig. Donderdag 4 april is Marianne Spanjerberg van WijZijn Traverse Groep van de partij en zij staat stil bij spelend opvoeden.

De kracht van spelen

Spelen is leuk, spelen staat voor plezier én spelenderwijs leren kinderen ook ontzettend veel. Praten, denken, luisteren en kijken, maar ook kleuren benoemen, woorden uitspreken, tellen, dingen onthouden, een potlood vasthouden, opruimen, met andere kinderen omgaan en nog veel meer. Het is dus belangrijk én leuk om als ouders de baby/peuter spelenderwijs op te voeden en te stimuleren om te spelen. Marianne vertelt er graag over.

Welkom

Het Baby- tot Kleutercafé is iedere eerste donderdag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur (behalve de schoolvakanties). Ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar die in de gemeente Bergen op Zoom wonen zijn meer dan welkom. Neem de kinderen gerust mee!

Aanmelden

De toegang is gratis. Het is vrije inloop!

Het Baby- tot Kleutercafé is onderdeel van BoekStart, dat het voorlezen aan baby's, dreumesen en peuters stimuleert. De organisatie is in handen van de Bibliotheek Het Markiezaat en Jeugdgezondheidszorg West-Brabant. [l]