Crazy Little Things Foto: Johan van Bree
Crazy Little Things Foto: Johan van Bree Foto: Johan van Bree

Crazy Little Things naar Paaspop

BERGEN OP ZOOM - De Bergse Queen-tributeband Crazy Little Things is geboekt voor Paaspop, het eerste grote festival van het seizoen. En als klap op de vuurpijl kreeg de band deze week een uitnodiging van het management van Queen om op 5 oktober op te treden op de Queen Convention in Engeland.

Op zaterdag 20 april zal Crazy Little Things haar opwachting maken op Paaspop dat traditioneel in Schijndel zal worden gehouden. Met ruim 50.000 bezoekers hoort het festival tot één van de grootste in Nederland. “Het is echt ongelooflijk dat we hier voor worden gevraagd. We bestaan net twee jaar en mogen nu al op Paaspop spelen. Het is bizar.” Zanger Marijn Geluk moest zichzelf in de arm knijpen toen hij het nieuws hoorde. “We hebben al veel festivals gedaan en vorige week speelden we nog in een volle Q Factory in Amsterdam. Maar dit hadden we niet durven dromen.” De band toert op dit moment door heel Nederland maar kijkt nu al over de landgrenzen heen.

Engeland

Drummer Jean-Paul Heck werd deze week nogmaals verrast door een verzoek vanuit Londen het management van Queen. “Ik kreeg van Jackie Smith die in dienst is van de band, de vraag of wij op 5 oktober op de internationale Queen Convention in de Engelse kustplaats Mablethorpe willen spelen met Crazy Little Things. Daar worden alleen de beste Queen Tribute-band ter wereld uitgenodigd. Dat gaan we zeker doen.”

Steenbergen Live!

Overigens speelt de band de komende maanden ook nog een aantal keren in deze regio. De Queen-groep is de hoofdact op Steenbergen Live! op vrijdag 24 mei en op 25 juli tijdens de Krabbefoor op de Grote Markt in Bergen op Zoom.[l]