meehelpen met koken tijdens de vakantieweek
meehelpen met koken tijdens de vakantieweek kansPlus

Voorjaarsmarkt mensen met een verstandelijke beperking

BERGEN OP ZOOM - De zaterdagsoos van KansPlus afdeling Bergen op Zoom organiseert zaterdag 6 april een voorjaarsmarkt in het gebouw de Uithof, Bernadettestraat 4a te Bergen op Zoom. Tijdens deze voorjaarsmarkt, van 11.00 tot 15.00 uur, is er van alles te doen, zo worden er producten verkocht die door de deelnemers zelf gemaakt zijn. Het zijn allemaal unieke producten.

Daarnaast is er een rommelmarkt, worden er vers gebakken wafels gebakken en de muziekgroep en de dansgroep verzorgen in de middag optredens. De opbrengst van deze voorjaarsmarkt komt geheel ten goede aan de vakantieweek. Voor de 32 ste keer gaat de zaterdaggroep met 23 deelnemers en 11 vrijwilligers een midweek op vakantie. In een aangepaste vakantieboerderij ( rolstoeltoegankelijk en van alle gemakken voorzien) worden er in de week leuke activiteiten gedaan.

Het hoogtepunt is een dagje uit naar de Efteling, waar iedereen zich uitstekend vermaakt. Dit alles onder begeleiding van een aantal vrijwilligers die belangeloos klaar staan. KansPlus Bergen op Zoom heeft een tal aan activiteiten die men een heel jaar door organiseert, van carnavalsbals, hobbyclubs maar ook worden er workshops georganiseerd. Dit jaar viert KansPlus hun 60 jarig bestaan. In het najaar zal er een feestje plaatsvinden. Meer informatie over KansPlus is te vinden op de website www.kansplusboz.nl. [l]