Tijdrijden op De Boulevard. FOTO COR SOONS
Tijdrijden op De Boulevard. FOTO COR SOONS Cor Soons

Kom kennis maken met SkategroepBoZ

BERGEN OP ZOOM - SkategroepBoZ heeft in Sportzaal de Boulevard overwinterd, getraind en zich voorbereid op het buitenseizoen. Een deel van de jeugdgroep gaat al op 13 april te Puttershoek (op de Kees Verkerk Baan, red.) deelnemen aan de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van de Skate Competitie Zuid.

De passie delen voor skaten, dát is natuurlijk het allerbelangrijkste. Door samen te trainen, wedstrijden te rijden of gezellig te toeren. Of je nu jong of oud bent, beginner of wedstrijdrijder, skaten kun je doen op je eigen niveau, alleen of met het hele gezin. Toegankelijk, laagdrempelig. En bij SkategroepBoZ onder leiding van een ervaren trainer. Genoeg redenen om aan te sluiten.

Proberen?
Dat kan. Altijd. Maar om er geen gras over te laten groeien bij het ingaan van de zomertijd, nodigt SkategroepBoZ iedereen op woensdag 3 april uit te komen kennismaken: Jeugd (8 tot ca.12 jaar) traint van 16.30 uur tot 18.00 uur (redelijk fanatiek groepje); Familie: jeugd en ouders/beginners, samen, met het gezin of vriendenclubje van 18.00 uur tot 19.00 uur. (relax en probeer); Senioren / gevorderden: vanaf 19.00 uur iedereen die kan skaten, maar dit sportief en technisch beter wil voortzetten. Met oefeningen als het moet, maar doorrijden als het kan.

Over het Rondje Binnenschelde (6,8 kilometer) en verder (toeren, doorrijden). Verzamelen om resp. 16.30 uur, 18.00 uur en 19.00 uur op of rond het basketbalveldje voor Sportcentrum De Boulevard.
Jeugd en Familie blijven in de buurt. De gevorderden vertrekken kort na 19.00 uur voor hun training vanaf het veldje en zijn al snel uit het zicht verdwenen. Stuur de tekst '3 april' met uw voorkeur (jeugd, familie of senior/gevorderden) met uw naam per e-mail naar skate@striene.nl of whatsapp/bel 06-21848298.

Spelbrekers
Regen, nat wegdek of harde wind kunnen spelbrekers zijn. Als de weersomstandigheden tegen zitten, dan wordt het programma verzet naar woensdag 10 april. De jeugd traint dan op 3 april indoor, ín Sportcentrum Boulevard (15.00-16.30 uur). Bij interesse is het daarom beter gewoon een bericht te sturen. SkategroepBoZ informeert graag tijdig, ook bij veranderingen of acties. Zij doen alles om de skeeleraars samen te brengen. SkategroepBoZ bestaat uit leden van Schaatsvereniging De Striene West-Brabant en is daarom dé start van ieders complete schaats- of skate-carriére. Lid van de KNSB. Meer van SkategroepBoZ vindt u via social media onder onze naam. 'Vind onze pagina's leuk' voor regelmatige updates, foto´s en filmpjes. [l]