De bewoners, supporters en deelnemers. FOTO WENDY ROOZE
De bewoners, supporters en deelnemers. FOTO WENDY ROOZE Wendy Rooze

Wijknetwerk zaalvoetbaltoernooi verbindt jongeren/bewoners en professionals

BERGEN OP ZOOM - Op woensdagavond 27 maart heeft het 'Wijknetwerk' zaalvoetbaltoernooi, voor de bewoners, jongeren, de politie, Stadlander, gemeente Bergen op Zoom, Maatschappelijk opvang, Youth Goals en het opbouw- jongerenwerk plaats gevonden.

In samenwerking met verschillende partners, bewoners en jongeren werd Sporthal Gageldonk (midden in de wijk) omgetoverd tot het strijdtoneel waar 8 teams onderling de strijd aangingen.

Het 'Wijknetwerk' zaalvoetbaltoernooi is een laagdrempelig manier om professionals en jongeren/bewoners op een open manier met elkaar in contact te brengen en om de afstand tussen professionals en jongeren te verkleinen. Voetbal is bij uitstek een sport die mensen kan verbinden en sterker kan maken. De bewoners hebben vanuit de wijk voor hapjes verzorgd en op die manier was het een gemakkelijke en leuke manier om mensten te ontmoeten. Ook eten verbindt!

Kamal el Bousksaki en Hafid Tahiri (vanuit WijZijn Traverse Groep) willen iedereen bedanken voor de mooie maar vooral sportieve avond! [l]