AGENDA

Woensdag 3 april

Bingomiddag

13:30 | 't Weike

De Activiteitencommissie houdt woensdag 3 april een bingo in de zaal van 't Weike, Kerkstraat 82 te Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Prijzen zijn tassen met levensmiddelen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes van slager Kats uit Lepelstraat.

Donderdag 4 april

Boekbespreking

10:00 | Lectorium Rosicrucianum

Het Lectorium Rosicrucianum, de Internationale School van het Gouden Rozenkruis, vertegenwoordigt een gnostiek gedachtegoed. In ons centrum in Bergen op Zoom organiseren wij inloopochtenden, waarover we met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Thema donderdag 4 april is het boek “De samenspraak van de vogels” van de Perzische dichter Farid ud-din. De samenspraak van de vogels is een verhalend allegorisch gedicht waarin wordt verteld hoe de vogels van de wereld bij elkaar komen. U bent ook vrij om alleen maar een kijkje te nemen in onze uitgebreide bibliotheek. Inloopochtend is van 10.00-11.30 uur. Toegang is gratis. Informatie: 06-38447707. Lectorium Rosicrucianum, Blauwehandstraat 21, Bergen op Zoom, http://www.rozenkruis.nl/bergen-op-zoom

Bingomiddag

13:30 | Buurthuis de Kastanje

Donderdag 4 april is er een bingomiddag in wijkcentrum de Kastanje, Kastanjelaan 164, Bergen op Zoom. De middag start om 13.30 uur en zal rond 17.00 uur eindigen. Zaal open vanaf 13.00 uur.

Zaterdag 6 april

Bingoavond

20:00 | Hoofdkwartier

In het wijk-ontmoetingscentrum aan de Rembrandtstraat 52a is er zaterdagavond 6 april een bingo. De bingo begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. De activiteitencommissie heeft weer leuke prijzen ingekocht en nodigt u van harte uit, iedereen is welkom. Men vindt het Hoofdkwartier in het voormalige kerkgebouw Antonius abt in de wijk Borgvliet.

Zondag 7 april

Rommelmarkt

9:30 | Hoofdkwartier

In wijk-ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier aan de Rembrandtstraat 52a is er zondag 7 april een rommelmarkt. Deze begint om 09.30 uur en duurt tot 13.00 uur. Een leuke gelegenheid om tegen kleine prijsjes mooie spulletjes te kunnen aanschaffen, de toegang is gratis. Men vindt het Hoofdkwartier in het voormalige kerkgebouw Antonius abt in de wijk Borgvliet.

Ierse sessie

14:30 | Het Zwijnshoofd

De Kanaken houden op zondag 7 april wederom samen met Tyrconnell een Ierse sessie in Het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom, vanaf 14.30u wordt er Ierse muziek gespeeld en gezongen. De Kanaken zijn natuurlijk al langer bekend om hun nummers in allerlei talen maar zingt sinds een aantal jaren ook populaire Ierse nummers zoals Fiddler's Green, Botany Bay en The Wild Rover en voegen steeds Ierse nummers toe aan het repertoire . Sommige nummers worden 4-stemmig ten gehore gebracht. De bedoeling is dat tijdens de sessie iedereen kan meezingen. Dus voor iedereen die, eventueel onder het genot van een echte Ierse pint, wil meezingen of gewoon luisteren naar Ierse songs en ballads die met veel plezier en enthousiasme worden gebracht, kom op zondag 7 april om 14.30 uur naar Het Zwijnshoofd. Toegang gratis, Moeregrebstraat 18 Bergen op Zoom; www.kanaken.nl

Maandag 8 april

Postzegels verzamelen

19:30 | Buurthuis de Kastanje

Verzamelt u postzegels? Bij postzegelvereniging Onderling Contact ben u dan aan het goede adres. Via de vele insteekboeken, de koopjestafel en de veiling heeft u de mogelijkheid om uw collectie aan te vullen. Wij houden op 8 april wederom onze maandelijkse ruilavond, die om 19.30 uur begint en omstreeks 21.30 uur is afgelopen. U treft ons in het buurthuis de Kastanje aan de Kastanjelaan 164 te Bergen op Zoom. He bestuur nodigt u graag uit om deze avond bij te wonen, de toegang is gratis en u kunt kosteloos en gemakkelijk parkeren.

Dinsdag 9 april

Bingomiddag

13:30 | Gemeenschapshuis St. Antonius

KBO Lepelstraat organiseert op dinsdag 9 april haar maandelijkse bingo in het Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat. Vanaf 13.00 uur kunt u uw kaarten kopen en om 13.30 uur wordt gestart met het spel. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde drie geldprijzen van € 5,00, € 10,00 en een hoofdprijs van € 15,00. Tevens is er een extra superronde met een geldprijs van respectievelijk € 5,00, € 10,00 en een hoofdprijs van € 30,00. Er zijn 2 rondes waarbij er gespeeld wordt om een tegoedbon voor vlees/vleeswaar van de plaatselijke slagerij, waarvoor aparte kaarten gekocht moeten worden.