Extravert of introvert? We hebben elkaar nodig!

HALSTEREN - De Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom organiseert de workshop Extravert of introvert, we hebben elkaar nodig! Deze vindt plaats op donderdag 18 april van 19.00-22.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) in OC De Wittenhorst, Lindenlaantje 1A, Halsteren. De workshop staat onder leiding van Ben Spijker. Aantal deelnemers: 8 - 12/16 personen.

In een samenleving waarin extrovert gedrag tot standaard verheven lijkt te zijn, ligt een onderwaardering van introvert gedrag op de loer. Maar is dat wel terecht? En is dat ook wel slim? Het blijkt dat beide persoonskenmerken hun sterke en zwakke kanten hebben. Samenwerking is hier het devies. Maar hoe doe je dat? In deze workshop bekijken we wat beide begrippen betekenen en wat de overeenkomsten en verschillen zijn. En natuurlijk zijn er tips hoe je met iemand met dat andere persoonskenmerk kunt omgaan, zodat je eigen kwaliteiten tot zijn recht komen.

Aanmelden

Ga naar www.vrijwilligersacademieboz.nl. Registreer u op onze site door eenmalig een account aan te maken. Hiermee kunt u zich vervolgens altijd eenvoudig inschrijven voor de training, workshop presentatie of cursus van uw keuze. Heeft u vragen? U kunt ons per email bereiken via: vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl. Voor al onze trainingen geldt dat zij doorgaan bij voldoende deelnemers. U ontvangt hiervan tijdig een bevestiging. [l]